Select Page

FARMACI NDREU

Shendeti vjen i pari

Rimbursime te ilaceve

Keshilla dhe konsulta

PER JU

Sherbim cilesor

Ne partneritet me Institutin e Sigurimeve te Kujdesit Shendetsor, Farmaci “Ndreu” gjendet me prane jush duke ju ofruar sherbimin e  rimbursit te barnave për pacientët në nevojë, sipas listave me te fundit të barnave

Pelenat Pampers

Pure Protection.

Ndihmojnë në mbrojtjen e lëkurës së foshnjës tuaj sepse ato jane të bëra nga pambuku me cilësi të lartë dhe materiale me bazë bimore. Perberja eshte ideale me 0% parfum, 0% zbardhues ose latex por ofron 100% thatësi dhe eshte i testuar dermatologjikisht për lëkurën delikate të bebeve. Lëkura e fëmijëve tuaj meriton një perkujdesje maksimale pa kompromise, prandaj mbrojtja qe ju ofron Pampers Pure garanton deri në 12 orë thatësi.

Sherbimet qe ne ju ofrojme

 

Barna

Farmaci “Ndreu” me nje sherbim cilesor sjell tek ju barnat me te mira ne treg. Stafi i kualifikuar ju ofron informacion te detajuar mbi cdo ilac qe ju do merrni.

Rimbursim i Barnave

Ne lehtesojme procesin e rimbursimeve per pacientet tane. Ne marreveshje me ISKSH tek ne ju mund te merrni sherbimin qe ju takon.

Teste te diabetit dhe lekures

Shmangni radhet e gjata neper spitale per nje ekzaminim me te shpejte dhe ne cast per diabetin apo per problemet e lekures.

Na kontaktoni

 

Lini takim per analizat diabeti apo sherbime te tjera

Telefon

+355 69 708 5789

Email

info@farmacindreu.com

Adresa

Lezhe 4501 Lezha, Albania